Seværdigheder i Esbjerg

Info & Tips når I besøger Danhostel Esbjerg

Nyeste INFO om hele området her: Nationalparkvadehavet

Vadehavet er en fantastisk oplevelse, oplev de mange sæler og fugle og ta´en SÆL tur til Manø med traktorbus. Kan man køre til Manø i egen bil ? Ja, men det er vigtigt at man kender Tidevandstabellen.

3 af Europas bedste badestrande finder I ved Hjerting i Esbjerg, Blåvand og Søndervig Strand. Blåvand er en meget børnevenlig strand helt uden biler.

Tjek solnedgangen ved De Hvide Mænd, det er et smukt syn. Kan gøres med en dejlig gåtur fra vandrerhjemmet.

Vadehavet er udnævnt til verdensarv af UNESCO info her Nationalpark Vadehavet

Ta´færgen til Fanø på få minutter, kom ned i gear og fornem hyggen i de små gader, fyldt med gamle smukke huse og besøg en rigtig sømandskirke. Løb dig træt på den 14 km brede sandstrand med bl.a Blokart kørsel og drageflyvning. Kik efter rav og konkylier.

Golf 14 km til den naturskønne golfbane Marbækbanen kåret som den 5 bedste i Danmark. Eller spil golf for sjov på Danmarks eneste linksbane Fanø Golf Links, en meget speciel golfbane.

Hvad Esbjerg mangler i alder, det har de til gengæld i Ribe, en smuttur på 30 km og Vikingetiden kalder.

FIND VEJ TIL OS

Bus 6C kører direkte fra banegården/busterminalen og har stoppested lige over for vandrerhjemmet  (minuttal: 54 fra busterminalen) Gåafstand fra banegården til Danhostel Esbjerg ca. 2,5 km. Tid: ca. 30 min.

Bil via motorvej E20 drejes fra ved frakørsel nr. 76 (Esbjerg Ø), dreje til højre ad Storegade og køre ca. 1,2 km. I det første store lyskryds drej til højre ad Strandby Kirkevej og følge skiltene mod Esbjerg Idrætspark og Svømmestadion Danmark.

FN`s 17 Verdensmål Gennem Danhostel Kæden har vi forpligtet os til, at Danhostel Esbjerg opfylder FN`17 Verdrnsmål- og vi er godt igang. 
  • Vi har affaldssortering i hele huset
  • Vi sparer mest muligt på vand, varme og el.
  •  Vi benytter miljørigtige rengøringsmidler.
  •  Vi tilbyder mange økologiske produkter i forbindelse med måltiderne
  • Vi køber rigtig mange lokale produkter
  •  Hele vandrerhjemmet er røgfrit område.
  •  Vi har mange gode forslag til grønne aktiviteter