Lejrskole med Ø-Hop og TIPITELT

LEJRSKOLE ved Vadehavskysten med oplevelser for livet er det store hit.

Lejrskolepris kr. 375- pr. prs. pr. døgn med 1/1 pension.

Lejrskoleprisen dækker overnatning, morgenbuffet, madpakke, samt 2-retters aftensmad m. saft og isvand – v/ min. 2 hverdage. Vores mad er noget ganske særligt, vores køkkenchef Peter gør meget for, at maden der serveres altid er tilberedt efter børnenes behov. Hvis I har særlige behov, så giv os et hint min. 2 uger inden ankomst. Obs! Der er mulighed for at tilkøbe enkelt- og dobbeltværelser til lederne.

NYT NYT!!!!Oplev den ultimative bålhygge i charmerende TIPITELT

En uforglemmelig oplevelse med en perfekt blanding af hygge og lækker mad.

Leje af Tipitelt Standard bålpakke i 2 timer incl. 2 sække bålbrænde samt optændingsprodukter kr. 500

Obs! Tipitelt lukkes kl. 21

  • Kiks og skumfidus – en sød og sjov snack, der får smilene frem kr. 15 pr. person.
  • Snobrøds dej – som I sætter på pind og venter til det blir` lækkert sprødt, imens I skaber fantastiske minder sammen kr. 15 pr. person.
  • Suppe sæsonbestemt. Lad jer overraske af vores skiftende suppeudvalg, såsom karrysuppe, minestronesuppe og gullaschsuppe med lækkert brød kr. 125 pr. person.

GRATIS Aktiviteter i gåafstand for lejrskoler.

Hjertestien Løb eller gå en tur på hjertestien lige ved siden af vandrerhjemmet. Den 2,4 km lange sti er barkbelagt, afmærket og oplyst i de mørke timer. Stien er anlagt i samarbejde med Hjerteforeningen, heraf navnet.

Fitness i det fri/Cross-Fit i det fri.

Prøv det udendørs/grønne fitness-område i Vognsbølparken. Det ligger lige over for Blue Water Arena, som er vores nærmeste nabo. Der er mange forskellige fitness træningsredskaber. Lidt længere inde i skoven er anlagt et Cross-Fit areal, et dejligt rekreativt område. Her er søer, dyreliv, et vidt forgrenet stinet, mange store og grønne arealer til leg, boldspil og hygge, kælkebakke og en spændende legeplads for de lidt mindre børn.

Tur til Sædding strand

Ved Sædding strand og i gåafstand fra vandrerhjemmet (ca. 2 km) sidder fire, ni meter høje hvide mænd og kigger ud over indsejlingen til Esbjerg. Skulpturen ”Mennesket ved havet” er lavet af kunstneren Svend Wiig Hansen, som selv har fortalt, at de symboliserer menneskets møde med naturen, og at de er pejlemærker mellem havet og civilisationen. Lige over for skulpturen ligger Fiskeri – og Søfartsmuseet.

Fiskeri- og Søfartsmuseet – saltvandsakvariet Esbjerg.

Formidlingstjenestens aktiviteter henvender sig til både skoler og institutioner, der har lyst til at udfordre eleverne og lade dem prøve både praktiske opgaver og faglige aktiviteter. Aktiviteterne tager udgangspunkt i Danmarks marine miljø eller kulturhistorie. Vi giver eleverne et fagligt funderet undervisningsforløb af uddannede og erfarne formidlere og tilpasser vores undervisning efter de enkelte holds faglige niveau og alder. Vi ønsker, at eleverne får en positiv oplevelse og et fagligt indhold med sig hjem.

Dyr eller Kulturhistorie

Arbejder eleverne med dyr og biologiske emner, vil vi gerne skærpe deres nysgerrighed og undren over naturens mangfoldighed samt på længere sigt opnå, at de får større kendskab og forståelse for økologiske sammenhænge i naturen.
Arbejder de med kulturhistorien er vores mål, at de skal opnå en større historisk bevidsthed og få indsigt i dansk fiskerihistorie.”
tlf. 76 12 20 00 Undervisningsmaterialer kan downloades fra museets hjemmeside. www.fimus.dk 

Aktiviteter i Esbjerg med gebyr.

Svømmestadion Danmark, Gl Vardevej 82, 6700 Esbjerg

Ved siden af vandrerhjemmet finder I Svømmestadion Danmark, som virkelig er attraktiv for både store og små vandhunde – billetter kan med fordel købes på vandrerhjemmet. Svømmestation Danmark

 

Flex-fodbold, Gl. Vardevej (lige over for Blue Water Arena-fodboldstadion)

Her kan I spille fodbold ”i bur”, dvs på små græsbaner, der er indhegnet til alle sider – klik på linket herefter for at se en bane: Halbooking. Priserne varierer afhængig af dag og tidspunkt.

Baner/bure bookes: Sport & Event Park Esbjerg, Gl. Vardevej 62 på tlf 75 45 94 99 eller på mail: [email protected]

Ø-Hop til FANØ https://clubfanoe.dk

Club Fanø
Club Fanø er det perfekte sted for en aktiv ferie – og Club Fanø vil gøre vores til at give jer nogle gode oplevelser.

Mærk vindens kræfter når vi user ned af stranden i blokart, på kite-landboard eller one-wheeler skateboards. Oplev tidevandet, hvor havet trækker sig 1,7 km tilbage, så vi kan gå ud til sælerne uden at blive våde.

Hvad enten du er til action sport, naturoplevelser eller aktiviteter sammen med børnene, så har vi noget til Dig. Vi har nu mere end 15 forskellige typer af aktiviteter.  De fleste af aktiviteterne foregår i Fanøs smukke natur. Er vejret til indendørs aktiviteter, så har vi et aktivitetscenter på Sønderklit 4 i Fanø Bad.

Ta` en få minutters sejltur til FANØ og” leg” på stranden. Byg selv Jeres drage og se om den ka`noget.

Info Vadehavskysten og Esbjerg

Lejrskole

Transport

DSB frirejser med tog for lejrskoler bestilles senest 10 uger før hos DSB-skolerejser Bybusser kører fra banegården/busterminalen og har et stoppested ved vandrerhjemmet.

Turist Bus Iversens Busser i Ribe kontaktes på tlf.  30 48 17 60 – læs mere på www.iversensbusser.dk Eller Billum Busser i Billum kontaktes på tlf. 40 14 23 86 og mail: [email protected]

Indhent tilbud på lejrskoleophold

Udfyld formularen og tryk send.