Værelser

Billig overnatning i trygge rammer –  til store og små familier samt enkeltpersoner og erhverv.

Overnatning i hyggelige omgivelser med adgang til gæstekøkken.

Vandrerhjemmet har 53 værelser med ialt 192 sengepladser. Quick Booking 

20 Comfortværelser i nyere bygning med eget bad og toilet fra 1 4 personer, boksmadrasser og køjeseng, skrivebord, stole, TV og gratis WiFi   Comfortværelserne er handicapvenlige (men ikke udstyret med handicapfaciliteter), der er elevator mellem etagerne, ingen dørtrin og god plads på både værelser og i baderum.

33 Økonomiværelser i hovedhuset fra 1 til 5 personer, boksmadras og køjeseng, gratis WiFi, de fleste med håndvask på værelset, bade- og toiletfaciliteter  på hver etage.

I Hovedbygningen ligger spisesalen med udgang til have med borde/bænkesæt. Forskellige opholdsstuer og flere TV stuer, pejsestue med plads til 50 prs. Gæstekøkken med spiseplads. Aktivitets lokale ligger i underetagen.

Info

Ankomst / afrejse Receptionen er åben fra kl. 8 – 12. Værelset er til rådighed fra kl. 16 til kl. 9.30 på afrejsedagen. Ankomst udenfor åbningstid kan I kontakte os på telefon 75 12 42 58 mellem kl. 8 og 12 på ankomstdagen og få en kode til natdøren. Rygning Danhostel Esbjerg er røgfrit – derfor skal evt. rygning altid foregå udendørs og kun på anviste steder.

TILKØB

  • Sengelinned og håndklæde kan lejes eller medbringes
  • Morgenmad kan tilkøbes ved forudbestilling
  • Automater med kolde og varme drikke, samt slik
  • Gæstekøkken med mulighed for brug af vaskemaskine og tørretumbler

MORGENMAD

Vi bager alt brødet fra bunden – dejen langtidshæver i køleskabet natten over, inden vi næste dag former dejen til brød, der igen skal hæve. På den måde opnås en dejlig knasende sprød overflade og velsmagende krumme. Vores dygtige køkkenchef Peter, står for et hav af hjemmelavede produkter, bl.a. flere forskellige slags hjemmelavet marmelade og honning ristet müesli.

GRATIS
  • Wi-fi i hele huset – systemet kræver en adgangskode, denne kode findes i receptionen
  • Gæstekøkken med køle- og fryseskab, kogeplader, ovn, el-kedel, kaffemaskine, gryder, pander og service
  • Parkering for vandrerhjemmets gæster
  • Cykelskur der kan aflåses
  • Babyseng udlånes
AKTIVITETER

I kælderen finder I bordtennis og bordfodbold. Stort udeområde bag huset er oplagt til hygge og spil. Vi har bl.a. fået anlagt en lille bane til petanque. I receptionen kan lånes petanquekugler, fodbolde og diverse brætspil.

Rare vovser er også velkommen Skal familiens “hund” med på ferie, er det også en mulighed her på Danhostel Esbjerg. Vi har enkelte “hundeværelser” mod et mindre gebyr der SKAL ALTID reserveres. Ring til os og aftal nærmere.

 

Oplevelser og attraktioner i Esbjerg Info her.