Svømmegrupper

Træningslejr for Svømmegrupper i Esbjerg

-Et samarbejde mellem Danhostel Esbjerg og Svømmestadion Danmark gør træningslejr for svømmegrupper i Esbjerg super nemt. I har kun én kontaktperson – vi booker banerne, aktiviteterne og har kontakten til svømmehallen. Se Træningslejr

Gæst udtaler…
“Esbjerg er et ideelt sted for træningsophold for alle typer svømmere både yngre svømmere, men også elitesvømmere. Afstanden til hallen og maden gør stedet til en sværvægter” siger Anne Forsell Södertörn svømmeklub, Sverige.

Svømmestadion Danmark, ligger 100 m fra Danhostel Esbjerg, hvor der kan trænes på 50 m.  Konkurrencebassin

Vi har GRATIS Parkering til gruppens bus og biler.

Maden er en vigtig faktor, når man er på træningsophold. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde lækre og varierede måltider – vi ved, hvor vigtigt det er for et perfekt træningsophold. Spisetider bliver  naturligvis tilpasset jeres træning. Gratis kaffe til trænerne ved bassinkanten.

Overnatning, linned samt fuld forplejning pr. person v/min. 10 personer

Værelsestype  Fælles bad og toilet Eget bad og toilet
4-sengsværelser 530  630
3-sengsværelser 580 680
2-sengsværelser 640 740
Eneværelser 740 960

Banepriser aftales nærmere efter Jeres behov.

Foto fra  Svømmestation Danmark 
Svømmestation Danmark

Svømmestation Danmark er en del af Sport & Event Park Esbjerg. Med Danmarks største vandland med konkurrenceafdeling, tropisk badeland, rutchebaner, modstrømskanal, bølgebassin samt børnebassiner og et cafeområde, romersk afdeling, aktivitetsbassin, springtårn og vipper. Nye udvendig kæmpe rutchebaner åbner i sommeren 2020.

På første sal i Svømmestadion Danmark ligge Esbjerg Spa & Wellness, som er den nyeste afdeling af Sport & Event Park Esbjerg. Her er der et 600 m2 stort spa- og wellness område med mulighed for at tilkøbe diverse sundheds-, kosmetologiske og traditionelle kurbehandlinger, som udføres af vores  veduddannede personale. Wellness

Teknikanalyse. Der er mulighed for at leje udstyr til teknikanalyse hos Esbjerg Svømmeklub. Lejen er inkl. en mand til at håndtere udstyret, så træner og svømmer kan se undervandsvideo og finde fokuspunkter til det videre tekniske arbejde. For yderligere information kontakt Lasse K. Hansen på [email protected]

Svømmecoaching – individuelt eller i grupper ved Bo Jacobsen Få endnu mere ud af jeres næste træningslejr i Esbjerg. Bo Jacobsen tilbyder målretter og fokuseret coaching af enkelte svømmere eller større grupper eller trænere. Bo Jacobsen’s årelange internationale erfaring som verdensmester, OL coach, landstræner osv. kan nu komme jeres svømmere til gode f.eks. i form af coaching til:

Styrketræning – praktisk indøvelse af teknikker i de øvelser, der giver dig og dine svømmere mest effekt. Du vil bliver overrasket over udbytter.

Landtræning – her arbejdes med “what to do – and how to do it” i praksis.

Svømmetræning – Bo tilrettelægger svømmetræningen ud fra et tema efter jeres ønsker og konkrete målsætninger.

Tekniktræning – Bo arbejder samlet med hele gruppen i forhold til f.eks. stilart, starter og vendinger. Alternativt arbejdes der med mindre grupper eller enkelte svømmere, hvor der arbejdes med tekniske optimeringer  og øvelser. Der  fokuseres på indlæring af øvelserne, som videofilmes både over og under vandet.

Det er også muligt at få coaching af enkelte svømmere med målet at optimere præstationen. Dette foregår ved en kombination af samtale, motivation, træning og teknik i vand og på land. Uanset den valgte form tager coaching med Bo Jacobsen altid afsæt i svømmernes forudsætning og  målsætninger. Se mere på Facebook eller www.coachjacobsen.dk

Andre Aktiviteter – Vores beliggenhed lige midt i et område med rigtig mange sportsfaciliteter betyder, at der også er mulighed for mange fritidsaktiviteter som f.eks. løbeture, crossfit bane og udendørs motionsredskaber. Det er f.eks. muligt at leje styrketræningslokaler, mountainbikes, flexbaner og badmintonbaner. Spørg gerne for mere information.

Indhent tilbud på gruppeophold

Udfyld formularen og tryk send.