Bæredygtig Studietur, Grupperejse, Skolerejse

Kæmpevindmøller, Drager og Blokart, Tirpitz og Atlantvolden.

BÆREDYGTIG STUDIETUR med historist indsigt.

Kæmpevindmøller, Drager og Blokart på stranden, prøv selv vindens kraft. Sælsafari til Manø, eller besøg Tirpitz-stillingen og Atlantvolden fra 2. verdenskrig.

ENERGIPROJEKT ? -KÆMPEVINDMØLLER VED ESBJERG.

FREMTIDENS  Havvindmøllepark ved Esbjerg

⇒NUVÆRENDE KÆMPEVINDMØLLER VED ESBJERG

Strandaktiviteter

Strandsejlands i BLOKART på Fanøs brede strand. Byg din egen DRAGE og oplev glæden ved at mærke vindens kraft. Mød en SÆL på de guidede ture ved Sønderho på Fanø, eller ta`turen med traktorbussen til Mandø” hvis I tør” her er sælgaranti (-:  Måske en RAV Safari kunne friste dog uden ravgaranti. Men det gør det ikke mindre spændende.

Når I booker grupperejse på Danhostel Esbjerg Vandrerhjem, er i tæt på Svømmestadion Danmark med tid til afslapning i det varme vand, eller den helt store vandtur.

AFTER AKTIVITET BARE FOR SJOV

10.000 kvm badesjov. I Svømmestadion Danmark har vi nu 3 store rutsjebaner. Nyt i badeland en 81 meter lang oplevelses-rutsjebane  “Det grå dyb” med lyd, billeder og lysshow, sig haj til en haj hvis du tør og i springbassinet kan man opleve “Den blå kanon” med et fald på 47% fra 5 meters højde. Info Badeland

NATURPARK VESTERHAVET

Området strækker sig fra Blåvands Huk til Nymindegab med strande, klitplantager, hede og søer. Inspiration til 100 naturoplevelser finder du her Naturparkvesterhavet

HISTORIEFORTÆLLINGER- FLUGTMUSEEUM “FLUGT – ET VIGTIGT MUSEUM:

Langs hele kysten kan man finde rester af Atlantvolden fra 2. verdenskrig. Vi håber på, at man til sommer kan komme på besøg i en af de største, nemlig Tirpitz- stillingen mellem Blåvand og Ho, der i dag er museum i verdensklasse. Vardemuseerne   Flugtmuseeum

NATIONALPARK VADEHAVET

Danmarks største nationalpark går fra den dansk-tyske grænse til Blåvandshuk. Nationalparkvadehavet

Tips til oplevelser: Trækfuglene – Sælerne – Østers – Sort Sol – Tidevandet – Atlantvolden – Stormflod – Livet på vaderne – Søfart og handel – Strandenge – Marskens brug – Livet på øerne.

Vi håber rigtig meget på, at der inden længer kan tilbydes guidet ture i mindre hold på anviste betingelser. Men ellers finder du materiale på de anviste hjemmesider, med mulighed for at udforske selv.

Vindenergi

Fanø

Tipitz