Bæredygtig Lejrskole, Studietur, Skolerejse

Fiskeri-0g Søfartsmuseet, Drager og Blokart, Tirpitz og Atlantvolden

BÆREDYGTIG STUDIETUR med sjov og historist indsigt.

Når I booker grupperejse på Danhostel Esbjerg Vandrerhjem, er i tæt på Svømmestadion Danmark med tid til afslapning i det varme vand, eller den helt store vandtur.

NYT NYT!!!!OPLEV DEN ULTIMATIVE BÅLHYGGE I CHARMERENDE TIPITELT

En uforglemmelig oplevelse med en perfekt blanding af hygge og lækker mad.

Leje af Tipitelt Standard bålpakke i 2 timer incl. 2 sække bålbrænde samt optændingsprodukter kr. 500

Obs! Tipitelt lukkes kl. 21

  • Kiks og skumfidus – en sød og sjov snack, der får smilene frem kr. 15 pr. person.
  • Snobrøds dej – som I sætter på pind og venter til det blir` lækkert sprødt, imens I skaber fantastiske minder sammen kr. 15 pr. person.
  • Suppe sæsonbestemt. Lad jer overraske af vores skiftende suppeudvalg, såsom karrysuppe, minestronesuppe og gullaschsuppe med lækkert brød kr. 125 pr. person.

Fiskeri- og Søfartsmuseet,  fra 2024 ⇒ Fimus (fri entre for børn og unge under 18 år).

Drager og Blokart på stranden, prøv selv vindens kraft. Sælsafari til Manø, eller besøg Tirpitz-stillingen og Atlantvolden fra 2. verdenskrig.

Strandsejlands i BLOKART på Fanøs brede strand. Byg din egen DRAGE og oplev glæden ved at mærke vindens kraft. Mød en SÆL på de guidede ture ved Sønderho på Fanø, eller ta`turen med traktorbussen til Mandø” hvis I tør” her er sælgaranti (-:  Måske en RAV Safari kunne friste dog uden ravgaranti. Men det gør det ikke mindre spændende.

AFTER AKTIVITET BARE FOR SJOV

10.000 kvm badesjov. I Svømmestadion Danmark har vi nu 3 store rutsjebaner. Nyt i badeland en 81 meter lang oplevelses-rutsjebane  “Det grå dyb” med lyd, billeder og lysshow, sig haj til en haj hvis du tør og i springbassinet kan man opleve “Den blå kanon” med et fald på 47% fra 5 meters højde. Info Badeland

NATURPARK VESTERHAVET

Området strækker sig fra Blåvands Huk til Nymindegab med strande, klitplantager, hede og søer. Inspiration til 100 naturoplevelser finder du her Naturparkvesterhavet

HISTORIEFORTÆLLINGER- FLUGTMUSEEUM “FLUGT – ET VIGTIGT MUSEUM:

Langs hele kysten kan man finde rester af Atlantvolden fra 2. verdenskrig. Vi håber på, at man til sommer kan komme på besøg i en af de største, nemlig Tirpitz- stillingen mellem Blåvand og Ho, der i dag er museum i verdensklasse. Vardemuseerne   Flugtmuseeum

NATIONALPARK VADEHAVET

Danmarks største nationalpark går fra den dansk-tyske grænse til Blåvandshuk. Nationalparkvadehavet

Tips til oplevelser: Trækfuglene – Sælerne – Østers – Sort Sol – Tidevandet – Atlantvolden – Stormflod – Livet på vaderne – Søfart og handel – Strandenge – Marskens brug – Livet på øerne.

ENERGIPROJEKT ? -KÆMPEVINDMØLLER VED ESBJERG.

FREMTIDENS  Havvindmøllepark ved Esbjerg

NUVÆRENDE KÆMPEVINDMØLLER VED ESBJERG

Vadehavet

 

Tipitz

Vadehavet